A megboldogult skoda.......

2009.05.31. 08:10

Még a blog indulása előtt volt COOL-nak egy skoda 105-ös szörnyetege, amivel előszeretettel szórakoztunk a mezőn. Alap skoda fasza motorral, kicsit rohadt kasznival és egy őrült sofőrrel(Cool) (+ egy majrévas tornásszal(én)).

Sajnos videókat és fényképeket akkor még nem csináltunk(biztonsági okokból, mert egyesek nem szerették a repedt kipufogós skodákat, és a vezetőiket..), viszont a csehek majdnem úgy nyomják mint mi (mi azért jobban!).

Pár videó:

 Ilyesmiket mi is csináltunk, csak nekünk alap 105-ös motorunk volt(még most is meg van Cool pincéjében)

Ennyire azért nem kínoztuk:

Mindent összevetve állat kis gép volt, bár COOL vezetési stílusa miatt párszor féltengelyt kellett benne cserélni..... ....mit párszor rendszeresen! Mivel COOL szeret driftelgetni, volt pár olyan eset amikor kanyarba befelé még ment, kifelé már csak csúszott a segge.... Ilyenkor frankón befeküdt a hátsókerék a kocsi alá:) Mást nem tehettünk, amennyire lehetett félretoltuk, bezártuk, majd hazamentünk a traktorért és egy vastag láncal elvontattuk.

A végén már mindegy volt....

 Aztán jött a megsemmisülés:

Most eléggé szét van esve, kasznija darabokban. Aki nem látott még hullát az ne nézze meg a képeket.

Kórboncnoki jelentés (részlet): Az áldozat középkorú skoda. Látható, hogy iszonyatos kínzások közepette vesztette életét. Cafatokra tépték, majd darabjait egy kupacra halmozva kinnhagyták az udvaron. A belső szerveket sebészi úton eltávolították, sem a futómű sem a motor nem látható.

A szívet később megtalálták elég rossz állapotban........

Ez volt a mi öreg skodánk. Béke poraira.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidámabb téma: Készül egy új négykerekű, ami sokkal ridegebb mint egy verhovina, puch, yamaha vagy skoda. Érdemes várni, Ez a gép elsöbör mindenkit az útjából!!!!!

TÉGED IS!!!!!!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://benzingoz.blog.hu/api/trackback/id/tr31154318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása