COOL motorja 2: Yamaha DT 125

2009.05.07. 19:31

Ez a másik sátáni szörnyszülött amit COOL birtokol. Egy Yamaha cross, 125 ccm. Egy fűnyíróért kapta egy szerelőtől aki már lemondott róla. Amikor megkapta, volt két szétszedett blokk, meg egy ütöttkopott váz, levágott motortartókkal, vagy 5-ször átfestve, pár szakadt műanyag elem, egy kipufogó ami nem passzolt.

És most mi lett belőle--->

Egy már majdnem működő motor.

 

Igen jól látod, egy malaguti tank és egy mz ülés virít rajta....

 

 Itt látható a remek új végdob. amely az én puchom eredeti dobja egy kicsit átszabva. Az egész rendszer egybe van hegesztve.

Ez lenne az összerakott blokk. A motortartók elől nem eredetiek, én hegesztettem (Dj Tometkow).

Fantasztikus kipufogó reloaded:).

Maszek gyújtás. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.....

Blokk és a gyújtás, látható a maszek motortartó (tudom hogy ronda de nem fog kiesni a motor az fix). A lendkerék csak így szabadon, mert nincs meg a burkolata.

 

Még nem működik a motor, gyújtásproblémái vannak. Már az is kész csoda, hogy egyáltalán beindult a motorja (csak tolásra, de mindig lefullad). Ahogy ismerem COOL-t simán helyrevágja.

 Hali cool vagyok a sufnituningos hamarosan felrakjuk a haverral a skodám történetét és a szomoru végét. Hát "nokomment" azóta is az udvar háttuljában van a SKODA EMLÉKHEGY (DE PERSZE CSAK AMI MENTHETETLEN AZ VAN KIDOBVA AZ EMLÉKHEGYRE!!!!!!) a motor és a futómű meg van mentve!!!!!!!!

Kedves cool! hüjesírási helyesírási hibákat javítottam. (Dj Tometkow)

A bejegyzés trackback címe:

https://benzingoz.blog.hu/api/trackback/id/tr71108665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása