COOL motorja 1. Verhovina 5

2009.05.01. 10:58

Hogy ne csak én szerepeljek a honlapon, most felkerülnek haverom motorja is.

Videó ITT

Társoldal:  electro-art.gportal.hu

 

 

Verhovina 5: (becenevén: verhó vagy ruszkikurva)

Ezt a motort én adtam neki teljesen ingyen, mivel nem bírtam megcsinálni. Apám gépe volt még amikor középiskolás volt (ő is útálta, hetente vitte szervízbe, mert a nagy dicső szovjetúnió termékei soha sem romlanak el.......). Minden elismerésem COOLnak, hogy sikerült működő állapotba hozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint a képen is látszik nem egy szépség. Viszont megy. Már ezen a viszonylag kis képen is láthatóak azok a fantasztikus, zseniális műszaki megoldások amik érdekessé teszik ezt a motort:). Na de ne rohanjunk annyira előre, mindent csak szép sorjában....

 A képen látható deknicsiszolásra azért volt szükség, mert a hajtókar nem fért el tőle, ami még nem látszik, a dekni be van kalapálva, a hajtókar kifelé van hajlítva. (a hajtókar nem eredeti...) Hajtókarékként egy szép nagy csavar látható. A blokk egy verhovina és egy riga blokk sátáni egyvelege, ebből kifolyólag saját akarata van (ha megy akkor alig lehet megállítani, ha nem megy akkor az isten sem indítja el).

 Nos igen. Ez a villa kissé be van csipve.....:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Ezt inkább nem is kommentálnám......(eresztett a szelep..)

 Ez a blokk a másik oldalról. Látható a légszűrő.... ...hűlt helye, a benzinszűrő és a benzincsap (nem eredeti valami traktorban volt).

Itt az simering mentes elsővilla látható, COOL a villaszárak összeszorításával akarta megoldani a villa lötyögését (minden irányban 3cm). Részben sikerült is, bár nekem még mindig halálfélelmem van ha ráülök.

Nagyjából ennyit a verhóról.

A bejegyzés trackback címe:

https://benzingoz.blog.hu/api/trackback/id/tr331097020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása